barba-xopa-sang-daniel-galera
 • Valora aquest llibre

 • PVP: 21 €
 • Data de publicació: 20/03/2014
  Pàgines: 385
  ISBN: 987-84-942160-3-9
  Format: 14 x 21,3
  Rústica amb solapes

Descarrega't la nota de premsa

Descarrega't la coberta en alta resolució

Compra'l a la xarxa

Disponible a aquestes llibreries:

Barba xopa de sang

Daniel Galera

Traducció de Josep Domènech Ponsatí

5 2 valoracions 8 crítiques de premsa

Un professor d’educació física en plena crisi existencial busca refugi a Garopaba, un petit poble de la costa brasilera, poc després de la mort del seu pare. Empès per la necessitat d’allunyar-se de la família, amb qui té una relació complicada, aquest protagonista sense nom i amb una estranya malaltia neurològica s’embranca a la recerca de la veritat oculta rere la mort del seu avi, que va ser assassinat anys enrere allà mateix. Acompanyat fidelment de la Beta, la gossa del seu pare, el professor anirà reconstruint les peces d’un trencaclosques que li permetrà entendre millor la seva pròpia història.

Dotat d’un sentit impecable del ritme, Galera alterna descripcions, riques en subtilesa i detall, amb diàlegs àgils i versemblants, que donen vida a un seguit plantell de personatges complexos i imprevisibles. Barba xopa de sang és una novel·la esplèndida sobre la identitat i la solitud.

La premsa ha dit

Ressenyes dels nostres lectors

Click here to submit your review.

Envia la teva ressenya
* Camp requerit

Una altra, si us plau

per Lluís Jordà i Aguilar

Excepcional. Una arrancada i un final memorables i al bell mig unes descripcions que et transporten on l'autor vol. En volem més.

Viatge a Garopaba

per Laia Martí

Llegir la novel·la de Daniel Galera ha estat com fer un viatge d'aquells que en tornes inspirat i lúcid (i, fins i tot, valent). Un viatge de gairebé 400 pàgines que quan vas veient que arriba al final no vols que s'acabi perquè no saps com et sentiràs després. He quedat fascinada per les seves descripcions, que m'han fet viatjar a Garopaba com si recordés la ciutat amb els ulls tancats. I, sobretot, per la bellesa melancòlica i la poesia que travessa tota la novel·la. La recomano moltíssim!!

l' altra editorial , USA 5.0 5.0 2 2 Excepcional. Una arrancada i un final memorables i al bell mig unes descripcions que et transporten on l'autor vol. En volem més. Seguir llegint