set-oct-nov-joanmiquel-oliver
 • Valora aquest llibre

 • PVP: 18 €
 • Data de publicació: 03/09/2014
  Pàgines: 312
  ISBN: 978-84-942160-5-3
  Format: 14 x 21,3 cm
  Rústica amb solapes

Descarrega't la nota de premsa

Descarrega't la coberta en alta resolució

Compra'l a la xarxa

Disponible a aquestes llibreries:

Setembre, octubre i novembre

Joan Miquel Oliver

3 1 valoracions 37 crítiques de premsa

Les pàgines d’aquest llibre són tres mesos d’apunts al natural. Joan Miquel Oliver es converteix en l’ombra de Miquel Riera —escalador mallorquí i catalitzador d’una pràctica esportiva molt particular, el psicobloc— amb la primera intenció de fer-li una biografia. Molt enfora d’assolir aquesta cota, el resultat és un retrat literari personal del món actual. Vida nocturna, cultura, paisatgisme, política, música, turisme, escalada, societat… Res queda fora d’aquesta anàlisi crua i espontània. Com l’ha volgut definir l’autor mateix, un llibre viscut i escrit en noranta dies.

La premsa ha dit

Ressenyes dels nostres lectors

Click here to submit your review.

Envia la teva ressenya
* Camp requerit

El llibre de l'estiu

per Victor Garcia

SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE ha estat, per sorpresa, el llibre de l’estiu. El vaig començar amb l’escepticisme implacable de l’ex-fan, però ben aviat em va desarmar. És un d’aquells llibres enganyosament fàcils que, a primer cop d’ull, pot fer pensar que qualsevol el pot escriure en un tres i no res. Però Bukowski també semblava senzill i no n’hi ha tants que puguin fer el que ell feia. Tornant a l’Oliver, he de reconèixer que el llibre m’ha encantat! És fresc, interessant, planer, vital, divertit i sap transmetre aquell ritme illenc que molts urbanistes envegem. No m’he cansat de recomanar-lo. És un llibre petit, modest i bonic, com les grans cançons que abans feia Antònia Font.

l' altra editorial , USA 3.0 3.0 1 1 SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE ha estat, per sorpresa, el llibre de l’estiu. El vaig començar amb l’escepticisme implacable de l’ex-fan, però ben aviat em va desarmar. És un Seguir llegint