• 2 de Febrer de 2017

  A L’Altra Editorial busquem lectors!

  Atenció, lectors!

  image

  Al març publicarem la novel·la AQUEST DEU SER EL LLOC de la gran escriptora britànica Maggie O’Farrell, i busquem vuit lectors disposats a escriure’n una ressenya.

  Aquest és el tracte: des de L’Altra us enviarem un exemplar en primícia, abans de la data de publicació, i vosaltres ens feu arribar una ressenya abans del dia 10 d’abril. No demanem que la ressenya sigui positiva (tot i que esperem que el llibre us agradi tant com a nosaltres) però sí que sigui més o menys elaborada, seguint l’esquema:

  1. Recomanaries aquesta novel·la?
  2. Per què?
  3. A qui?

  Al lloro que la novel·la té 480 pàgines, tot i que són devorables, i el compromís seria llegir-la en un mes i mig…

  Una mica d’informació prèvia de la novel·la, perquè veieu de què va:

  El Daniel Sullivan i la Claudette Wells són una parella improbable: ell és de Nova York però viu perdut enmig del no-res a Irlanda, ha deixat enrere un divorci, dos fills a qui no veu mai a Califòrnia i un pare amb qui no s’entén a Brooklyn, i ella és una exestrella de cinema francesa que ha triat viure aïllada del món, lluny dels rodatges i del brogit de les càmeres. Tenen una relació apassionada, intensa i tempestuosa, plena de tensions i desavinences puntuals, i porten una vida poc convencional, molt solitària i raonablement feliç. Fins que un dia, escoltant la ràdio, el Daniel sent una notícia sobre una dona amb qui va perdre el contacte fa anys i que el llança en una espiral irracional i incontrolable que amenaça de destruir la fràgil estabilitat de la seva vida i l’allunya de tot el que fins ara ha representat casa seva.

  Si et ve de gust ressenyar el llibre, envia’ns un correu a laltra@laltraeditorial.cat explicant per què vols llegir AQUEST DEU SER EL LLOC de Maggie O’Farrell i ens posarem en contacte amb tu per dir-te si has estat o no una de les persones triades.

  Aquest-deu-ser-el-lloc