• 31 de Març de 2014

  Festa “En construcció”

  festa-en-construccio-documenta-laltraeditorial1Josep Cots, Adam Martin, Yannick Garcia, Alessio Arena i Mariona Sagarra a la festa

  El vespre del dimarts 25 de març va tenir lloc la festa “En construcció”, una vetllada a les entranyes d’un local desballestat on el periodista Adam Martín va presentar l’obra guanyadora del Premi Documenta 2013 La nostra vida vertical, de Yannick Garcia. L’acte va servir també per presentar el local on s’instal·larà la nova llibreria Documenta (al carrer de Pau Claris, 144) i per celebrar el naixement de L’Altra Editorial. La coincidència d’aquests tres principis –un autor jove, una llibreria a punt de canviar de pell i una editorial que fa els primers passos- va fer que la festa es bategés, simbòlicament, com “En construcció”.

  Més de 100 persones van acompanyar l’autor, la llibreria i l’editorial en aquesta celebració que va tenir diferents protagonistes. Josep Cots, llibreter i propietari de la Documenta, i Eric del Arco, aprenent de llibreter, van dir unes primeres paraules sobre el procés de mudança de la llibreria, que marxa del Gòtic per aterrar a l’Eixample. Eugènia Broggi, editora de L’Altra, va presentar el nou projecte editorial que ja té quatre llibres al carrer. El periodista Adam Martin va conduir l’acte i va conversar amb Yannick Garcia, i les veus de la Mariona Sagarra i de l’Alessio Arena van acompanyar la presentació. Per acabar, l’Elena Fortuny va llegir un fragment del conte Un eunuc i un xafarder, inclòs a La nostra vida vertical.

  festa-en-construccio-documenta-laltraeditorial2Elena Fortuny llegeix un conte de Yannick Garcia

  Durant l’acte es va oferir un vi negre excel·lent del Celler Mas de Les Vinyes.

  foto llibres