• 19 de Gener de 2015

  Les novetats de L’Altra Editorial (primer quadrimestre 2015)

  Autors 2015 - L'ALTRA EDITORIAL

   

  Ara fa un any, el 14 de gener de 2014, naixia L’Altra Editorial. Dotze mesos més tard, i amb vuit títols publicats, l’editorial engega el segon any de vida amb ganes de consolidar un projecte que ha viscut un primer any immillorable. No són temps fàcils, i costa obrir-se camí, però el suport explícit i constant dels llibreters, la bona feina de Les Punxes i l’empenta i complicitat dels periodistes ha estat clau per tirar endavant i superar els reptes dels primers dotze mesos. A tots, moltíssimes gràcies per ser-hi.

  Dit això, ens fa molta il·lusió presentar-vos les novetats editorials d’aquest quadrimestre.

  D’aquí a ben poc, el 28 de gener, publicarem un recull de relats imprevisibles, esplèndids i impactants d’una de les autores britàniques més importants del panorama contemporani, Hilary Mantel. A L’assassinat de Margaret Thatcher, Mantel ens revela veritats autèntiques a través de personatges memorables i situacions quotidianes que sovint freguen el ridícul.

  Després de la publicació de L’última nit, L’Altra Editorial continua apostant per l’obra de James Salter, un dels autors americans contemporanis més importants. Publicada per primera vegada el 1967, Joc i distracció és la tercera novel·la de l’autor i narra una història d’amor fogosa i eròtica, amb el llenguatge precís i la prosa personalíssima de l’autor. Una delícia que trobareu a les llibreries a partir del 25 de febrer.

  El mes de març continua dedicat al Premi Documenta, que el novembre del 2014 va ser atorgat al periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca, pel recull de contes Puja a casa i que publicarem el dia 18. Ens endinsarem en el món de la parella dins d’un context contemporani en què els personatges pateixen els estralls de la crisi econòmica i la desorientació vital amb la Barcelona del segle XXI com a teló de fons.

  I, com alguns ja sabeu perquè en vam parlar al Facebook de L’Altra, el 25 de març publiquem el primer volum del sextet LA MEVA LLUITA, titulat La mort del pare, de Karl Ove Knausgård, i a finals d’abril (o principis de maig) ja podreu trobar el tercer volum a totes les llibreries. Knausgård ha creat una història universal sobre la lluita del dia a dia amb què tots ens enfrontem al llarg de la vida, una obra profunda i enlluernadora que pot llegir-se de manera independent o com a part d’un projecte magistral, convertint-se en una de les veus més importants de la narrativa escandinava contemporània.

  Trobareu més informació al butlletí de novetats del primer quadrimestre del 2015.

  Us desitgem una bona lectura!