• 25 de Setembre de 2015

  Les novetats de L’Altra Editorial (tardor 2015)

  Com prova la vostra tardor? A L’Altra Editorial hem aterrat carregades de bons propòsits, moltes idees i sobretot, nous títols per alimentar el nostre catàleg. D’una banda, continuem amb el macroprojecte del noruec Karl Ove Knausgård i la segona entrega de La meva lluita. També engeguem la ‘rentrée’ amb un autor de casa nostra, en Pep Puig, amb un recull de contes a cavall entre l’autobiografia i la ficció amb un fil conductor: l’amor. I a principis d’octubre, ja a tocar, presentem la nova entrega de l’Anne Tyler, que està generant una gran expectació!

  Feu una ullada a cadascuna de les últimes novetats de L’Altra:

  Des de principis de setembre podeu trobar a les llibreries L’amor de la meva vida de moment, de Pep Puig (Terrassa, 1969). És un conjunt de relats d’iniciació enllaçats per un mateix protagonista que gira al voltant de l’inesgotable tema de l’amor. El nen, l’adolescent i l’adult fan un intens recorregut al llarg dels contes, mentre descobrim a l’home divertit, nostàlgic, sensible i també infidel que se’ns mostra pel foradet del pany.

  El dia 16 de setembre va arribar a les llibreries la nova entrega del sextet ‘La meva lluita’, Un home enamorat, del noruec Karl Ove Knausgård, segurament el volum més divertit dels publicats fins ara. Aquesta vegada, Karl Ove ens parla de la vida de parella i de família, de les frustracions quotidianes, de canviar bolquers, de buscar la solitud i no ser capaç de trobar-la enmig del caos familiar. També coneixerem més de prop la seva relació amb la seva parella actual, la Linda, i la manera com es van conèixer.

  El dia 14 d’octubre arriba Un rodet de fil blau, de l’Anne Tyler. Es tracta d’una saga familiar impressionant plena de personatges memorables que combina la ironia i la tendresa de manera magistral, i explica la vida d’una família amb totes les tensions i alegries del dia a dia. Una exploració lúcida, vital i divertida de qui són i què són aquesta família: de com els defineixen les històries compartides i els secrets més ben guardats, i els moments viscuts intensament, de vegades sense adonar-se’n.

  Esperem que gaudiu tots i cadascun dels títols. Estigueu atents, n’arribaran més!

  Feliç lectura