• 7 de Juliol de 2014

  L’estiu amb L’Altra

  Ara que els dies llargs, les nits curtes i les vacances conviden més que mai a asseure’s a llegir, a L’Altra Editorial volem celebrar el nostre primer estiu amb vosaltres. ¿Us heu reservat un Toni Sala, un James Salter, un Yannick Garcia, un Daniel Galera o una Lionel Shriver per llegir aquest estiu? A la platja? A la muntanya? Al terrat, al balcó? Al tren, al vaixell, a l’avió? Us animem a que ens feu arribar imatges amb els vostres moments de lectura estiuencs amb algun dels llibres de L’Altra.....

  estiu-amb-laltra-2014

  Fins el 31 d’agost, podeu enviar-nos la vostra fotografia a laltra@laltraeditorial.cat. Les publicarem al nostre Facebook i us farem arribar per e-mail un conte de James Salter inèditAm Strande von Tanger.

  El títol “Am Strande von Tanger” (A la platja de Tànger) fa referència a un paisatge de l’artista bohemi Wenzel Hollar (1607-77). Va aparèixer per primera vegada a la revista Paris Review la tardor de 1968 i, vint anys després, obria el recull de relats de Salter Dusk (Crepuscle), publicat l’any 1988.

  Bon estiu i bones lectures!
  estiu-amb-laltra