• 31 de Març de 2017

  L’Altra Llista 2017: ¿quina novel·la juvenil us va canviar la vida?

  S’acosta Sant Jordi, i també, tal com dicta la nostra tradició recent, arriba l’hora de configurar L’Altra Llista, la proposta d’elaborar entre tots una llista lliure de pressions mediàtiques, interessos comercials o dictats editorials: es tracta, amics, de recomanar llibres i de compartir bones històries molt més enllà dels grans premis i els (temibles) rankings dels més venuts.

  foto1

  L’any passat a L’Altra Llista vam demanar-vos que ens recomanéssiu una escriptora imprescindible i vam tenir un èxit de participació enorme que esperem que fos útil a l’hora de triar els llibres el dia de Sant Jordi (i la resta de l’any). Enguany volem fer obertament un homenatge a la literatura juvenil, a aquelles lectures que d’adolescents ens van marcar de manera definitiva i que van ser uns agafadors importants en el difícil i complex trànsit a l’edat adulta: volem demanar-vos que obriu el calaix de la memòria i recordeu el llibre juvenil que us va canviar una mica l’ànima, us va trasbalsar més en aquesta edat tan complicada i us va convertir una mica en els lectors que sou ara.

  Tots els que col·laboreu elaborant L’Altra Llista rebreu per correu electrònic un petit regal molt especial el dia 23 d’abril.

  QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR?

  • Escriviu un correu a l’adreça laltra@laltraeditorial.cat o contesteu directament el post del Facebook afegint el vostre correu electrònic (altrament no us podrem enviar la sopresa digital d’agraïment el dia de Sant Jordi).
  • Anoteu a l’assumpte L’Altra Llista 2017
  • Digueu-nos el títol i l’autor del llibre que més us va marcar de jovenets

  Recopilarem totes les respostes entre el dia 1 i 17 d’abril i un parell de dies abans de Sant Jordi publicarem la llista perquè la tingueu a mà durant el dia del llibre.

  Moltes gràcies a tots per la vostra participació!