• 9 de Abril de 2015

  SANT JORDI 2015: L’Altra llista i sorteig de 5 exemplars de BARBA XOPA DE SANG

  Postal-Sant-Jordi-2015

  S’acosta Sant Jordi i, com l’any passat, tenim ganes de donar-vos veu i vot per crear L’ALTRA LLISTA de recomanacions literàries, una llista més enllà dels premis, les novetats més sonades o els autors més mediàtics.

  L’any passat us vam demanar que recomanéssiu un llibre de fons que us hagués marcat d’alguna manera. Aquest any volem que ens parleu d’aquell llibre o autor que teniu pendent des de fa temps. Volem saber per què teniu clar que l’heu de llegir, qui us l’ha recomanat o què n’heu sentit a dir. Qui sap si la vostra crida tindrà resposta el dia 23!

  Podeu penjar les vostres propostes al mur de Facebook, enviar-les a través de Twitter (#laltrallista) o per correu electrònic a laltra@laltraeditorial.cat fins al 20 d’abril.

  El dia 22 penjarem L’ALTRA LLISTA, i entre tots els participants sortejarem 5 exemplars de BARBA XOPA DE SANG, de Daniel Galera, l’autor que us proposem que descobriu (si encara no ho heu fet) des de L’Altra Editorial. Si sou un dels 5 guanyadors, podreu passar a buscar l’exemplar a la nostra parada de Sant Jordi el mateix dia 23 (si sou de fora de Barcelona, us l’enviarem per correu postal).

  Us animem a participar en L’ALTRA LLISTA i us desitgem molta sort!