• 20 de Abril de 2017

  Sant Jordi 2017 a L’Altra Editorial

  Arriba uns dels dies més importants de l’any: aquest diumenge és sant Jordi! Semblava que no havia d’arribar mai… I ara que el tenim a tocar, volem reivindicar-lo: per molt pervertit que diguin a tot arreu que està l’esperit del dia del llibre, és el dia del llibre, home!, i per a tots els lectors i lectores de Catalunya (com nosaltres) és una data enormement celebrable. O sigui que ànims i fora els mals auguris: sant Jordi és un dia collonut.

  I per celebrar-lo, a L’Altra posarem una paradeta. Ens podreu trobar molt ben acompanyades pels amics editors de LaBreu, Males Herbes, 1984, Club Editor i Arcàdia al Passeig de Gràcia número 17, davant de la Borsa de Barcelona. Hi serem de 9h a 20h, aproximadament, i tindrem autors i traductors circulant per la parada tot el dia, alguna sorpresa i tots els nostres llibres, absolutament tots, des d’Els nois de Toni Sala i L’última nit de James Salter fins al Manual per a dones de fer feines i Germà de gel, que van triomfar ara fa un any i segueixen sense defallir, passant pels nostres aneguets lletjos, novel·les i llibres grandiosos que no han tingut fortuna, com la meravellosa Barba xopa de sang, del Daniel Galera, Germà gran de la Lionel Shriver (que té novel·la nova en castellà a Anagrama!) i L’assassinat de Margaret Thatcher, de la gran Hilary Mantel, i pels nostres èxits recents, Aquest deu ser el lloc, de la Maggie O’Farrell, Morir a la primavera, del Ralf Rothman, la petita joia L’art de la ficció de James Salter (amb pròleg d’Eduard Márquez) Llum de l’Elisabet Riera i El forat del Jordi Amor. I si ja teniu tots els nostres llibres, podreu gaudir dels llibres dels nostres veïns de parada, que són editors excel·lents. Passeu, passeu, no us en penedireu!

  Trobareu tota la informació sobre la parada d’editors independents en aquesta pàgina.

  També tindrem als nostres autors repartits per punts estratègics de tota la ciutat: si passegeu per Barcelona, preneu bona nota de les seves coordenades i busqueu-los, us signaran els vostres exemplars amb molt de gust!

  signatures sant jordi 2017

  Que gaudiu de la diada! Us hi esperem!