Data de publicació: 17/05/2017
Pàgines: 720
ISBN: 978-84-946556-3-0
Format: 14 x 21,3 cm
Rústica amb solapes

PVP: 25,90 €

Dies de pluja.
La meva lluita 5

Karl Ove Knausgård

Traducció d'Alexandra Pujol Skjønhaug


Amb vint anys, ple d’il·lusions i ambició literària, en Karl Ove es trasllada a viure a Bergen per estudiar a la prestigiosa Acadèmia d’Escriptura, on ha estat seleccionat entre molts altres aspirants a escriptors. Arriba a la ciutat optimista i excitat per la vida que està a punt d’estrenar, però de seguida topa de cap amb la trista realitat: els professors i companys de l’Acadèmia troben que els seus textos són ingenus i plens de tòpics, i els seus esforços per encaixar socialment amb el món que l’envolta sempre fracassen.

En aquesta cinquena entrega, Knausgård es mou entre la voluntat desesperada per ser bona persona i el poder terrible de la trangressió, i revela les seves batalles íntimes i terriblement vergonyants amb la timidesa i la introversió, amb els excessos alcohòlics, la infidelitat i l’ambició artística, sempre amb una honestedat colpidora. Dies de pluja és un esplèndid relat d’iniciació que explora, amb una profunditat d’ànima inusual, els petits drames de la vida de cada dia d’un jove noruec perdut i turmentat.


Recomana Dies de pluja.
La meva lluita 5
de Karl Ove Knausgård


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Karl Ove Knausgård

    Karl Ove Knausgård

    Karl Ove Knausgård va néixer a Noruega l’any 1968. Va debutar amb Ute av verden, una novel·la molt celebrada per la crítica i els lectors que li va valdre el premi de la Crítica Noruega, mai abans atorgat a una primera novel·la. La segona, En tid for alt, el va consolidar com una de les veus més importants de la narrativa escandinava contemporània. I va ser durant l’escriptura de la tercera novel·la que l’autor va embrancar-se en un projecte literari incomparable, els sis volums de La meva lluita, que ha guanyat diversos premis internacionals i s’ha traduït a més de quinze països. Karl Ove Knausgård viu a Suècia amb la seva dona i els seus quatre fills.