Data de publicació: 10/02/2016
Pàgines: 208
ISBN: 978-84-943481-9-8
Format: 14 x 21,3 cm
Rústica amb solapes

PVP: 17 €

El dia del cérvol

Marina Espasa


La Minerva fa mesos que està tancada a casa treballant en una tesi doctoral sobre el temps circular. Una matinada, sortint d’un concert a l’Heliogàbal, s’adona de l’estranya proliferació de cérvols a Barcelona. N’hi ha pertot arreu: en samarretes, jerseis, bosses de tela, en pintades a les parets, a la marca de la cervesa de moda. Que aquesta invasió dels cérvols, per subtil que sigui, entranya un risc real, la Minerva ho descobrirà gràcies al Ricard i al viatge que fan tots dos al sud de Suècia. Allà també descobrirà que l’amor i la felicitat són tan fràgils i enganyosos com la pitjor de les angoixes.

Amb El dia del cérvol, la seva segona novel·la, Marina Espasa construeix una obra que es mou amb elegància entre la suggestió sobrenatural i la quotidianitat.


Recomana El dia del cérvol de Marina Espasa


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Marina Espasa

    Marina Espasa (Barcelona, 1973) es va llicenciar en Filologia Romànica al pati de lletres de la Universitat de Barcelona i ha estat periodista cultural a la televisió i a la ràdio. Tradueix, fa crítica literària per al diari ARA i ensenya a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. És autora de la novel·la La dona que es va perdre (Empúries, 2012).