Data de publicació: 7 de febrer de 2018
120 pàgines
ISBN: 978-84-947829-2-3
Format: 14x21,3cm
Rústica amb solapes

PVP: 17€

La felicitat d’un pollastre a l’ast

Marta F. Soldado


La Fina ha aconseguit, per fi, el somni de la seva vida: obrir una perruqueria de barri, que seria perfecta si no fos per les rajoles, massa blanques. Passa les hores alegrement pentinant les clientes i xafardejant, i a casa la vida avança plàcidament al costat del Paco, el seu home, i els seus dos fills, l’Edgar i el Santiago. Però la perruqueria, i la mirada del noi jove i musculat del calendari que té penjat a la paret, són només una porta que se li obre a un món inexplorat i terriblement atractiu: el món de la Fina i l’oportunitat d’uns dies de solitud fora del seu rol de mare i dona casada que tothora cuina, pentina, escolta i s’ocupa dels qui l’envolten.

La felicitat d’un pollastre a l’ast és un cant a la felicitat individual i a la rebel·lió tranquil·la contra una vida convencional, una oda a la descoberta d’un mateix i al plaer de la vida quotidiana unipersonal. Amb sentit de l’humor i molta tendresa cap als seus personatges, i un estil elegant i precís, Marta F. Soldado ha construït una novel·la commovedora i vital.


Recomana La felicitat d’un pollastre a l’ast de Marta F. Soldado


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Marta F. Soldado

    Marta F. Soldado (Terrassa, 1989) és una eterna aprenent i amant de la història, la literatura, la gastronomia i les llengües estranyes. S’ha guanyat la vida com un camaleó, mudant amb cada nova feina, i així ha sobreviscut i, per damunt de tot, intentat viure a Barcelona els últims anys. L’han salvat: passejar per la ciutat a deshora i viatjar a destemps.