Busquem lectors que ressenyin VACANCES D’HIVERN, de Bernard MacLaverty

30 de setembre de 2019

Atenció, lectors! Intercanviem llibres per ressenyes!

La propera setmana arribarà a llibreries VACANCES D’HIVERN, de Bernard MacLaverty, una tendra, íntima i punyent història sobre l’amor que ha patit el pas del temps. Us oferim la possibilitat de rebre un exemplar en exclusiva a canvi d’una petita ressenya que publicarem a la nostra web i que compartirem amb tota la comunitat lectora. Us hi animeu?

Aquest son els terminis del tracte:

  • Escriviu una breu ressenya que reflecteixi la vostra opinió sobre el llibre. El text no té límit de caràcters, però penseu en un breu resum que condensi els aspectes que voleu destacar del text (i avisant si feu spoilers de la trama!)
  • Acompanyeu la ressenya d’un titular (màxim 140 caràcters) que resumeixi el to del text
  • El compromís inclou l’entrega d’una ressenya abans del 15 de novembre de 2019.

 

Envia’ns un correu a laltra@laltraeditorial.cat amb l’assumpte “Ressenya MacLaverty”, i també indicant el vostre nom i adreça postal. Els primers deu correus rebran un exemplar per ressenyar. Animeu-vos a participar-hi!

bernard

VACANCES D’HIVERN de Bernard MacLaverty és llibre de l’any segons el Guardian, el Sunday Times, l’Irish Times, Herald Scotland i el Mail on Sunday.

“Una novel·la d’una compassió extraordinària que parla sobre com acceptar l’amor i la pèrdua de l’amor”, Colm Tóibín

“La prosa de MacLaverty és enganyosament senzilla, directa i honesta. Una novel·la sobre les tensions inherents en l’amor que sobreviu molts anys”, Richard Ford