L’Altra Llista 2018: quin és el vostre assaig de capçalera?

12 de abril de 2018

laltra llista

Una evidència: no hi ha millor recomanació (ja sigui un llibre, una peli, un vi, una excursió o un restaurant) que la que es fa desinteressadament. Quedin fora, per un moment, les modes, els interessos econòmics, les comissions o les estratègies de marketing. A L’Altra Llista, el rànking que convoquem cada any pels volts de Sant Jordi, no hi cap res de tot això!

L’Altra Llista és una crida a la participació col·lectiva on us demanem, lectors, que ens recomaneu bones lectures amb un criteri únic i totalment independent: el vostre! Aquest any hem pensat en preguntar-vos quin és el vostre assaig preferit, quin és el text crític que us ha volat el cap i que més heu recomanat a família, amics i amants.

Teniu alguna obreta a la vostra biblioteca que us hagi ensenyat una nova manera de veure el món? Heu experimentat aquella sensació de gratitud en trobar un text il·luminador? Quina és la ment brillant que més us ha trasbalsat?

Tots els que col·laboreu elaborant L’Altra Llista rebreu per correu electrònic un petit regal molt especial a partir del 23 d’abril.

QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR?

  • Escriviu un correu a l’adreça laltra@laltraeditorial.cat o contesteu  directament el post del Facebook afegint el vostre correu electrònic (altrament no us podrem enviar la sopresa digital d’agraïment).
  • Anoteu a l’assumpte L’Altra Llista 2018
  • Digueu-nos el títol i l’autor/a del vostre assaig preferit

Recopilarem totes les respostes durant els propers dies i publicarem la llista el dia abans de Sant Jordi.

Gràcies per participar!

 

Consulta aquí L’Altra Llista d’anys anteriors:

L’Altra Llista 2014: llibres de fons

L’Altra Llista 2015: llibres que teniu pendents des de fa temps

L’Altra Llista 2016: escriptores imprescindibles

L’Altra Llista 2017: llibres juvenils