Data de publicació: 21/05/2014
Pàgines: 400
ISBN: 978-84-942160-4-6
Format: 14 x 21,3 cm
Rústica amb solapes

PVP: 19,90 €

Germà gran

Lionel Shriver

Traducció de Carles Miró i Núria Parés


La Pandora i el seu germà, l’Edison, fa quatre anys que no es veuen. Ella viu a Oregon amb en Fletcher, un home vigorós i sever, obsessionat amb l’esport i la vida sana, i es guanya molt bé la vida amb una empresa pròpia; l’Edison és pianista de jazz i porta una vida molt inestable i canviant. Quan es retroben a l’aeroport d’Iowa, però, la Pandora no reconeix el seu germà: el músic esprimatxat i atractiu ha guanyat cent cinquanta quilos. La Pandora, ofegada per la culpa, decideix acollir-lo a casa, en contra la voluntat d’en Fletcher, ferm i intransigent. Els hàbits desmanegats de l’Edison, la seva dieta terrible i els seus monòlegs a favor d’una vida poc convencional, dirigits amb intenció als adolescents de la casa, contaminen la vida familiar fins a límits insostenibles.

Plena de l’enginy intel·ligent i magistral propi de l’autora, i amb una energia narrativa irresistible, Germà gran és una esplèndida novel·la sobre l’obesitat i les relacions familiars, que planteja els límits dels sacrificis i dels llaços de sang i qüestiona fins a quin punt és possible salvar algú dels seus propis fantasmes.


Recomana Germà gran de Lionel Shriver


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Lionel Shriver

    Lionel Shriver (Carolina del Nord, 1957) és periodista i escriptora. Va estudiar a la Universitat de Columbia i ha viscut a Nairobi, Belfast i Bangkok. Ha publicat sis novel·les i l’any 2005 va guanyar el prestigiós premi Orange amb We Need to Talk About Kevin, una novel·la tan magistral com polèmica, que ha estat un èxit de crítiques i vendes arreu del món. Col·labora regularment amb els diaris The Guardian, The New York Times, The Wall Street Journal i Financial Times, entre d’altres. Actualment viu a cavall entre Londres i Nova York.