gaziel
 • Valora aquest llibre

  (No Ratings Yet)
 • PVP: 16 €
 • Data: 14/09/2016
  Pàgines: 184
  ISBN: 978-84-945085-3-0
  Format: 13 x 19,5 cm
  Rústica amb solapes

Descarrega't la nota de premsa

Descarrega't la coberta en alta resolució

Compra'l a la xarxa

Disponible a aquestes llibreries:

Història de La Vanguardia

Agustí Calvet, ‘Gaziel’

0 0 valoracions 10 crítiques de premsa

Gaziel és el gran pensador de la desfeta catalana. Tot i així, no li cedeix ni concedeix mai més poder que l’im­prescindible. La desfeta ha de servir per esmenar els comportaments polítics, personals i civils del país. Per això la lectura de Gaziel en aquests temps en aparença favorables ha de ser rigorosa i atenta. Història de «La Vanguardia» ens adverteix sobre aquesta Catalunya que ha jugat i encara juga malament els seus trumfos.

Història de «La Vanguardia» no és pas un exercici pla de crònica o de memòria. És una lliçó. Des del pou, Gaziel ens il·lumina sobre errors que, potser per ser catalans, cometem avui també i que se’ns fan invisibles entre tant optimisme.

Història de «La Vanguar­dia» és un avís tan imprescindible per a experts navegants alhora que un poderós estimulant per a grumets. «Els problemes del país no els podrem tractar ni amb força ni sentimentalment», deia, i en acabat ens recomanava: «Fe, humilitat, sacrifici, lucidesa, esforç silenciós, conti­nuïtat i una infinita paciència.»

Antonio Baños

La premsa ha dit

Click here to submit your review.

Envia la teva ressenya
* Camp requerit