• nostra-vida-vertical-yannick-garcia
 • Valora aquest llibre

 • PVP: 16 €
 • Data de publicació: 12 de març 2014
  Pàgines: 144
  ISBN: 987-84-942160-2-2
  Format: 14 x 21,3 cm
  Rústega amb solapes

Descarrega't la nota de premsa

Descarrega't la coberta en alta resolució

Compra'l a la xarxa

Disponible a aquestes llibreries:

La nostra vida vertical

Yannick Garcia

Premi Documenta 2013

5 2 valoracions 28 crítiques de premsa

La nostra vida vertical és sempre una vida d’ascensió: cal progressar —tant sí com no, a qualsevol preu—, ser cada vegada millors en tots els nostres àmbits, tenir grans somnis. Busquem desesperadament una cosa semblant a la transcendència, un sentit més enllà de nosaltres. Intuïm que som ben lluny de qui realment volem ser. Però són molts els qui miren amunt i ensenyen els palmells de les mans, incrèduls i expectants. Sentint-se una mica inútils. Com si les portes de l’ascensor se’ls haguessin tancat als morros.

Una fotògrafa russa que no sap com encaixar una notícia, un repartidor de cafè escocès que creu poder evitar una tragèdia, un jove italià que coneix el primer amor dins un iglú o una mare japonesa que es veu atrapada en un remolí i no sap com escapar-ne:els personatges d’aquests relats es belluguen per tots els continents en diferents moments dels darrers tres segles i viuen la seua existència amb els peus lluny de terra. El desig, la parella, la incomunicació, l’autoengany, la incomprensió, les aspiracions i la cerca desesperada de redempció són alguns dels temes que tracten -amb delicadesa, amb precisió, amb elegància, amb originalitat- els relats d’aquest esplèndid recull. Els contes de La nostra vida vertical s’eleven i es desplomen com el nostre estat d’ànim diari: imprevisibles, desendreçats, viscuts.

La premsa ha dit

Ressenyes dels nostres lectors

Click here to submit your review.

Envia la teva ressenya
* Camp requerit

Un viatge

per Eva Peribáñez

Els contes de Yannick Garcia, durant uns dies (pocs, perquè més que llegir he engolit les paraules), m'han fet viatjar de punta a punta de món i també pels sentiments desordenats i imprevisibles dels éssers humans.
Després de la història de la Momoko, només lamento una cosa: que el llibre s'hagi acabat i no hi hagi un bitllet cap a un altre indret recòndit amb una història vibrant.
Moltes gràcies, Yannick!

Hilaritat i més

per Pere Grevolosa

Només n'he llegit dos relats, el dels Alfacs i el de mel de carxofa. M'ha ben atrapat. Si en un restes colpit, en l'altre m'he pixat de riure just en el penúltim paràgraf. De debò que m'ha costat Déu i ajut acabar el conte .... i ara, gasiu com és l'autor, ronyós en oferir-nos deu relats, només, m'haig d'anar dosificant. Molt bo. (Segur que es podrien fer moltes possibles crítiques perepunyetes, però jo em quedo amb la capacitat de transmetre vida i més vida ). Molt bo.

l' altra editorial , USA 5.0 5.0 2 2 Els contes de Yannick Garcia, durant uns dies (pocs, perquè més que llegir he engolit les paraules), m'han fet viatjar de punta a punta de món i també pels sentiments desordena Seguir llegint