Data de publicació: 02/09/2015
Pàgines: 232
ISBN: 978-84-943481-3-6
Format: 14 x 21,3 cm
Rústica amb solapes

PVP: 16,95 €

L’amor de la meva vida de moment

Pep Puig


En el relat central d’aquest recull, un home de quaranta anys recorda el viatge que va fer durant una escapada del servei militar per anar a buscar la nena de qui s’havia enamorat perdudament quan només tenia deu anys. ¿Qui va ser realment aquella nena, si amb prou feines van compartir una partida de dames una tarda d’estiu? ¿Per què aquesta necessitat d’anar-la a buscar als vint anys, o de recordar-ho ara que ja en té quaranta? ¿Quant dura en realitat l’amor de la nostra vida? ¿De quants amors de la nostra vida ens podríem recordar si els poguéssim comptar amb els dits d’una mà? ¿I a quants ens atreviríem a anar a buscar? Amb un humor entre lúdic i irreverent i una prosa viva i plena de matisos, Pep Puig basteix un llibre sorprenent que explora el final de la innocència infantil, aquella frontera entre la infantesa i l’edat adulta, i que va tant a favor de l’amor com en contra.

«En Pep Puig escriu sobre una de les edats difícils de l’home sense ser generacional; la nostàlgia no el porta a la memòria sinó al mite; la seva irreverència no és la de l’adolescent que rebenta gratuït per amidar-se amb el món ni l’amargor del madur que lamenta el que ni ha viscut ni viurà. En Pep Puig és i escriu des d’allò que tots voldríem ser: des de la trempera d’un marrec amb la saviesa d’un vell.» —JORDI LARA


Recomana L’amor de la meva vida de moment de Pep Puig


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Pep Puig

    Pep Puig (Terrassa, 1969) fa uns quants anys que va publicar la seva primera novel·la, L’home que torna, que va guanyar el Premi Jove Talent Fnac. Després van venir Les llàgrimes de la senyoreta Marta, el recull de contes L’amor de la meva vida de moment (L’Altra, 2015) i La vida sense la Sara Amat, que va guanyar el Premi Sant Jordi de novel·la el 2015 i s’ha dut al cinema. L’any 2020 va publicar la seva primera novel·la de gènere diguem-ne juvenil, Caminant junts per la lluna, que li va valdre una nominació al premi Llibreter. L’any 2021 va publicar El mar de cap per avall, també a  L’Altra.