Data de publicació: 20 de febrer de 2019
344 pàgines
ISBN: 978-84-949110-4-0
Format: 14 x 21,5cm
Rústica amb solapes

PVP: 18€

Persecució

Toni Sala


“Vaig sortir un any amb un home, fins que vaig saber que havia matat la seva dona. Va dir-m’ho ell mateix. Feia deu anys, amb un ganivet, i havia passat per la presó. No vaig poder escoltar-lo més. El vaig acompanyar fins a la porta, li vaig donar la jaqueta i ell va obrir i va marxar.

Em vaig ficar al llit vestida. Al matí havia canviat els llençols per ell, la coixinera feia olor de suavitzant i vaig quedar com narcotitzada pel perfum de les flors estampades als llençols, de les flors de la samarreta i els pantalons que no m’havia tret. L’olor de les garlandes a la pantalla del llum de la tauleta, l’olor de les sanefes de les parets, dels rams de flors a les cortines, de les corones de flors al mosaic. Vaig adormir-me en un núvol de pètals, com si la morta fos jo.”

 

“Sala domina a la perfecció el llenguatge culte: si el llenguatge fos una fletxa i l’expressió un blanc, els seus tirs farien tots diana.”, Joan Flores Constans


Recomana Persecució de Toni Sala


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Toni Sala

    Toni Sala va néixer a Sant Feliu de Guíxols el 1969. Ha escrit en diaris i publicat reculls de contes, novel·les, cròniques i assaig. Amb Els nois (2014) —«Absolutament brillant», Kirkus Review; «Un mestre de la meditació», Publishers Weekly— va inaugurar el catàleg de L’Altra, i amb El cas Pujol (Premi Ciutat de Barcelona 2014) en va estrenar la línia d’assaig. Amb la novel·la Persecució (L’Altra, 2019), cinquantè volum de L’Altra, va guanyar el prestigiós premi Crexells a la millor obra de l’any.