Data de publicació: 20/03/2014
Pàgines: 385
ISBN: 987-84-942160-3-9
Format: 14 x 21,3
Rústica amb solapes

PVP: 21 €

Barba xopa de sang

Daniel Galera

Traducció de Josep Domènech Ponsatí


Un professor d’educació física en plena crisi existencial busca refugi a Garopaba, un petit poble de la costa brasilera, poc després de la mort del seu pare. Empès per la necessitat d’allunyar-se de la família, amb qui té una relació complicada, aquest protagonista sense nom i amb una estranya malaltia neurològica s’embranca a la recerca de la veritat oculta rere la mort del seu avi, que va ser assassinat anys enrere allà mateix. Acompanyat fidelment de la Beta, la gossa del seu pare, el professor anirà reconstruint les peces d’un trencaclosques que li permetrà entendre millor la seva pròpia història.

Dotat d’un sentit impecable del ritme, Galera alterna descripcions, riques en subtilesa i detall, amb diàlegs àgils i versemblants, que donen vida a un seguit plantell de personatges complexos i imprevisibles. Barba xopa de sang és una novel·la esplèndida sobre la identitat i la solitud.


Recomana Barba xopa de sang de Daniel Galera


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Daniel Galera

    Daniel Galera (Sao Paulo, 1979) és un dels escriptors joves amb més projecció del panorama llatinoamericà. Va ser un dels fundadors de l’editorial Livros do Mal, que li va publicar la seva opera prima, Dentes guardados (2001) i la primera edició de Até o dia em que o cão morreu (2003). La seva novel·la Mãos de cavalo (2006) va ser un èxit al Brasil, i la següent, Cordilheira (2008), va guanyar nombrosos premis, entre els quals el premi Machado de Assís de novel·la i el de la Fundaçao Biblioteca Nacional. També és autor del còmic Cachalote (2010), amb l’il·lustrador Rafael Coutinho, i els seus llibres han estat adaptats al cinema i al teatre. La seva obra s’ha traduït a més de deu llengües.