Data de sortida: 21 d'octubre de 2020
288 pàgines
ISBN: 978-84-122097-7-8
Format: 14 x 21,5
Rústica amb solapes

PVP: 19,90

Flors per a l’Algernon

Daniel Keyes

Traducció de Pep Verger


Guanyadora del premi NEBULA AWARD

Charlie Gordon, un home jove amb discapacitat mental, explica al seu dietari, en paraules pròpies d’un nen que tot just comença a escriure, les dificultats que es troba en el seu dia a dia. Fins que uns científics li plantegen la possibilitat d’operar-lo per aconseguir que sigui com els altres: li asseguren que si es deixa fer una petita intervenció al cervell no només contribuirà al progrés de la ciència sinó que incrementarà la seva intel·ligència. Ja ho han provat amb l’Algernon, un ratolí de laboratori, i l’experiment ha funcionat perfectament. Quan en Charlie accedeix a deixar-se operar és lluny de sospitar que la seva vida canviarà radicalment.

Flors per a l’Algernon és una d’aquelles novel.les que, després de llegir-les, t’acompanyen per sempre. Escrita amb un realisme psicològic colpidor, però alhora profundament emotiva, aquest clàssic de la literatura nord-americana ha captivat més de cinc milions de lectors des que es va publicar per primera vegada l’any 1966.

“Hi ha pocs llibres que se’t quedin a dins tants dies després d’haver-los llegit. Flors per a l’Algernon va ser-ne un, per mi, i vull advertir-vos de l’efecte que tindrà en vosaltres: us farà reflexionar sobre la vostra pròpia vida i us trencarà el cor”, The Guardian


Recomana Flors per a l’Algernon de Daniel Keyes


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Daniel Keyes

    Daniel Keyes (1927-2014) va néixer a Nova York. Amb disset anys es va incorporar a la Marina dels Estats Units. Un cop acabat el servei va estudiar Psicologia i després Literatura Anglesa a la Universitat de Brooklyn. Flors per a l’Algernon, la seva primera novel·la, va rebre el premi Nebula, considerat el premi més important de la literatura de ciència-ficció, i es va convertir ràpidament en tot un clàssic. Daniel Keyes va morir l’any 2014.