Data de publicació: 6 de març de 2019
184 pàgines
ISBN: 978-84-949110-8-8
Format: 14 x 21,5
Rústega amb solapes.

PVP: 17,90€

La paraula més sexi és sí

Shaina Joy Machlus

Núria Parés Sellarès


“Abans que aquest llibre fos un llibre, va ser un fanzine, i fins i tot abans, va ser un article. Però primer, i potser encara més important, va ser un espai perillosament buit. El primer article sobre consentiment que vaig publicar en castellà va ser un intent d’omplir aquest espai. I va ser com intentar arreglar una canonada espatllada amb una bola de paper de vàter. […] Espero que aquest llibre es pugui utilitzar com a part d’un diàleg més ampli i més interseccional sobre la violència i la desigualtat. Necessitem desesperadament més recursos sobre el consentiment, sobre la cultura de la violació i sobre la violència procedents de gent diversa. Com més veus hi hagi, millor. Sé que això només és un punt de partida.”

La paraula més sexi és sí és una guia informativa, nova i sexi, sobre consentiment i educació sexual i contra la cultura de la violació. Amb il·lustracions de l’artista sueca Petra Eriksson, il·lustradora habitual al The New Yorker, ens ofereix, de manera clara i concisa, la informació necessària per saber-ho tot sobre orientació sexual, gènere, feminisme i consentiment.

Il·lustracions de Petra Eriksson.


Recomana La paraula més sexi és sí de Shaina Joy Machlus


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Shaina Joy Machlus

    Shaina Joy Machlus va néixer a New Jersey i és escriptora, periodista, traductora, professora d’anglès i llicenciada en Biologia i Ciències de la Salut. També és fundadora de Ricarda Editorial, un projecte que vol donar a conèixer l’obra de dones i artistes fora del gènere binari per tal d’amplificar les veus i els temes que massa sovint es deixen de banda. És columnista habitual de Tom Tom MagazineGot a Girl Crush i La Directa, i també es poden llegir articles seus a publicacions com Broadly i Afroféminas. Actualment, la Shaina considera Barcelona i Catalunya casa seva.