Data de publicació: 17 de juny de 2020
216 pàgines
ISBN: 978-84-122097-0-9
ISBN DIGITAL: 978-84-122097-1-6
Format: 14 x 21,5.
Rústega amb solapes

PVP: 18,90€

L’estranya desaparició d’Esme Lennox

Maggie O’Farrell

Traducció de Josep Alemany


Un dia, mentre s’ocupa de la seva petita botiga de roba de segona mà, l’Iris Lockhart rep una notícia sorprenent: una germana de la seva àvia de qui no ha sentit a parlar mai està a punt de sortir de l’hospital psiquiàtric on ha passat part de la seva vida. L’àvia de l’Iris sempre havia dit que era filla única, però els documents proven que no hi ha cap error: l’Esme Lennox és la seva tia àvia. L’informe mèdic considera que és una dona sana i inofensiva, però no deixa de ser una desconeguda que segur que guarda uns secrets que alteraran la vida de l’Iris definitivament. ¿Per què no se n’ha parlat mai, a la família? Si l’Iris l’acull a casa seva, ¿quines veritats perilloses descobrirà? L’estranya desaparició d’Esme Lennox és un relat gòtic i apassionant sobre secrets familiars, vides entrellaçades i oportunitats perdudes i, com totes les novel·les de Maggie O’Farrell, és elegant, càlida i delicada, i perseguirà el lector molt més enllà de l’última pàgina.

«Una novel·la brillant des de tots els punts de vista, amb una gràcia i una profunditat que recorden Katherine Mansfield», Literary Review.

«Inquietant i deliciosa, una novel·la per empassar-se-la d’una sola tirada», The Observer.

«Impactant, emotiva i fascinant.»
The Times


Recomana L’estranya desaparició d’Esme Lennox de Maggie O’Farrell


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Maggie O’Farrell

    Maggie O’Farrell (Irlanda del Nord, 1972) és considerada una de les millors escriptores britàniques de la seva generació. És autora de vuit novel·les: Af­ter You’d Gone (2000), My Lover’s Lover (2002), La distància que ens separa, guanyadora del premi Somerset Maugham (Angle Editorial, 2004), L’estranya desaparició d’Esme Lennox (La Campana, 2007, L’Altra, 2020), La mà que prenia la meva (L’Altra, 2018), guanyadora del Costa Novel Award l’any 2010, Instructions for a heatwave (2013), Aquest deu ser el lloc (L’Altra, 2017) i Hamnet (2020), i d’una obra autobiogràfica molt original, Visc, i visc, i visc (L’Altra, 2019). Els seus llibres giren al voltant de les relacions familiars, la pèrdua i el passat, i ha estat traduïda a més de vint països. Viu a Edimburg.