Data de publicació: 25 de maig de 2022
ISBN: 978-84-125395-0-9
ISBN digital: 978-84-125395-5-4
336 pàgines
Format: 14 x 21,3
Rústega amb solapes.

PVP: 20,90€

Memorial

Bryan Washington

Traducció de Yannick Garcia


“Una obra mestra.” —NPR

“No hi ha cap novel·la aquest any que capturi amb tanta precisió la diversitat nordamericana.” —The Washington Post

En Benson i en Mike viuen junts a Houston, en Mike és xef, especialitzat en cuina nipona-americana, i treballa en un restaurant mexicà; en Benson és negre i fa de professor. Fa anys que són parella però es troben en un punt d’impàs. S’entenen molt bé al llit, en Mike cuina delícies per a en Benson i s’estimen, però ara en Mike ha sabut que el seu pare, a qui fa molts anys que no veu, s’està morint a Osaka i decideix marxar a l’altra punta del món per acomiadar-se’n, justament quan la seva mare, Mitsuko, arriba a Texas per instal·lar-se a casa d’ells unes setmanes. Al Japó, en Mike descobreix la veritat sobre la seva família i el seu passat i comença una transformació personal extraordinària, mentre que, a casa, amb la mare d’en Mike i sense la seva empenta vital, en Benson comença a sortir de la seva closca i s’adona que potser sí que sap què vol, a la vida. Memorial és una novel·la plena d’humor i profunditat sobre la família en tots els seus formats, la vulnerabilitat que brinden els lligams sentimentals i el poder i limitacions de l’amor.


Recomana Memorial de Bryan Washington


SOBRE L'AUTOR/A

  • Bryan Washington

    Bryan Washington va rebre el premi National Book Award per a menors de 35 anys i ha guanyat també els premis Dylan Thomas i Ernest J. Gain per l’Excel·lència Literària. El seu primer llibre, Lot, va rebre una fantàstica acollida per part de crítica i lectors, i li va valdre el premi Young Lions de la Biblioteca Pública de Nova York. Va ser traduït a diverses llengües I va quedar finalista dels premis John Leonard de la NBCC, el PEN/Robert W. Bingham Prize i l’Aspen Words Literary Prize. Actualment escriu a The New Yorker, The New York Times, The New York Times Magazine, BuzzFeed, Bon Appétit i GQ, entre d’altres publicacions. Viu a Houston.