Data de publicació: 2 de març de 2022
ISBN: 978-84-124382-4-6
ISBN digital: 978-84-125086-6-6
Format: 14 x 21,3
Rústega amb solapes

PVP: 17,90€

Reunió

Natasha Brown

Traducció de Maria Arboç Terrades


«Exquisida, atrevida, absolutament captivadora. Una nova escriptora impressionant», Bernardine Evaristo 

Sigues amable encara que l’ambient et sigui hostil. Ves a la universitat, educa’t, fes una carrera professional profitosa. Compra’t un pis, compra obres d’art, compra alguna mena de felicitat. Però, sobretot, abaixa el cap. Estigues calladeta. I tira endavant.

La narradora d’aquesta història, una dona negra britànica i d’origen humil, ha aconseguit a còpia d’esforç i sacrificis que li ofereixin un alt càrrec en un banc d’inversions. La seva parella, un home blanc i ric, l’ha convidat a una festa a la casa de camp dels seus pares amb l’esperança que la reunió l’acabarà de fer acceptable per a la família. Però les peces no sempre encaixen, i justament ara, que sembla que ho té tot a l’abast, tot comença a ensorrar-se al seu voltant. 

Aquesta és una història sobre moltes altres històries —històries de raça i de classe, de seguretat i de llibertat, de vencedors i vençuts. Però és abans que res la història d’una dona que gosa agafar el control del seu propi destí, fins i tot posant la seva vida en joc. Reunió és una primera novel·la impressionant, sòlida i intel·ligent, escrita amb un estil poderosíssim i una precisió poc habitual. 

«M’omple d’esperança que aquest sigui el tipus de llibre que no només marca el moment en què les coses canvien, sinó que també fa possible aquest canvi», Ali Smith


Recomana Reunió de Natasha Brown


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Natasha Brown

    Natasha Brown ha treballat durant deu anys en serveis financers a la banca britànica, després de llicenciar-se en Matemàtiques a la Universitat de Cambridge. Va escriure Reunió el 2019 gràcies al premi London Writers, que se li va concedir en la categoria de narrativa.