Data de publicació: 9 d'octubre de 2019
256 pàgines
ISBN: 978-84-120069-4-0
Format: 14 x 21,3cm
Rústega amb solapes

PVP: 19,95€

Vacances d’hivern

Bernard MacLaverty

Traducció d'Anna Llisterri


Llibre de l’any al Guardian, Sunday Times, Irish Times, Herald Scotland i Mail on Sunday

Guanyador del premi Bord Gáis a la millor novel·la de l’any

Una parella de jubilats, en Gerry i la Stella Gilmore, volen a Amsterdam per passar-hi un cap de setmana llarg amb la intenció de descansar, recuperar energies, visitar museus i, en termes generals, avaluar què en queda, de la seva vida. La seva relació de parella sembla estable, fàcil i sense sorpreses, però durant aquests quatre dies afloren les profundes incerteses que els separen i la distància potser insalvable que han acumulat amb els anys. I quan reapareixen els records d’una època convulsa a la seva Irlanda natal, les coses comencen a ensorrar-se. Bernard MacLaverty és un escriptor excepcional i delicat, d’estil elegant i precís i d’una honestedat fonda, que ens brinda una novel·la tendra, íntima i punyent, una petita joia sobre l’amor que ha patit el pas del temps.

Vacances d’hivern és una novel·la d’una precisió emocional i una compassió extraordinàries que parla sobre com acceptar, de manera honesta, l’amor i la pèrdua de l’amor, la memòria i el dolor…  Una novel·la enormement ambiciosa escrita per un artista al punt àlgid del seu poder creatiu”, Colm Tóibín.

“La prosa de MacLaverty és enganyosament senzilla i gratificantment directa i honesta. Però el tema central d’aquesta novel·la que fa temps que esperàvem —la resistència i les tensions inherents en l’amor que sobreviu molts anys— és qualsevol cosa menys simple i directa. És el material del qual està feta la vida”, Richard Ford.

“Un retrat commovedor i ple d’esperança de les complexitats de l’amor, de la ploma d’un escriptor magistral que escriu des de la profunditat de la seva ànima”, Anne Enright.


Recomana Vacances d’hivern de Bernard MacLaverty


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Bernard MacLaverty

    Bernard MacLaverty va néixer a Belfast l’any 1942 i hi va viure fins al 1975, quan es va traslladar a Escòcia amb la seva dona, Madeline, i els seus quatre fills. Ha treballat com a tècnic de laboratori mèdic i professor d’anglès. També ha fet diverses estades en residències artístiques com a escriptor. Ha publicat cinc novel·les i cinc col·leccions de contes, i també ha escrit guions per a ràdio i televisió. Actualment viu a Glasgow.