La ressenya del lector: “Toca fer balanç”, per Abel Garcia

29 de novembre de 2019

Unes vacances a Amsterdam com a punt i seguit de la vida d’un matrimoni de jubilats Irlandès, on es trenquen alguns somnis, i toca fer balanç del que s’ha viscut conjuntament, per poder continuar.

Les vacances són aquell període de l’any tan esperat, per gaudir del propi temps que durant l’any és segrestat. Són aquells dies on sovint dipositem grans esperances que habitualment no s’acaben complint del tot.
“Vacances d’hivern” és una novel·la on ens parlen del matrimoni entre en Gerry i la Stella, ja jubilats, i on algunes de les seves esperances o somnis de vida es veuen “sacsejats” en unes vacances a Amsterdam. Aquesta novel·la de Bernard MacLaverty ens ensenya com els camins, i el creixement personal de dues persones que porten tota la vida junts, s’han anat separant durant aquests anys, fins no poder estar més lluny l’un de l’altre. És per aquest motiu, que aquestes vacances a Amsterdam seran un punt d’inflexió per a ells, i a poc a poc, l’autor ens portarà, amb una prosa fàcil però molt ben elaborada en els detalls, a conèixer el moment vital dels dos personatges principals i quins esdeveniments en el passat han anat modelant les seves vides i el seu matrimoni.


Resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *