Data de publicació: 8 de juny de 2022
136 pàgines
ISBN: 978-84-125395-2-3
ISBN digital: 978-84-125395-7-8
Format: 14 x 21,3
Rústica amb solapes

PVP: 15€

El silenci dels arbres

Eduard Márquez


El violinista Andreas Hymer arriba a una ciutat assetjada per fer un concert i recuperar l’Amela Jensen. Allí, a més a més, gràcies a l’Ernest Bolsi, que, desafiant les bombes, fa de guia al museu de música buit, trobarà explicacions i respostes que li serviran per acceptar el seu passat i entendre la misteriosa desaparició de la seva mare.

Les històries entrellaçades d’aquests tres personatges alternen amb les cartes que els visitants del museu escriuen als familiars i amics per posar-los al corrent de la seva situació. Com si es tractés del cor d’una tragèdia, les seves veus plasmen les emocions i la capacitat de supervivència i de lluita dels qui han d’enfrontar-se a la mort amb l’única arma que els queda: la voluntat de viure.

Publicada per primera vegada fa gairebé vint anys, El silenci dels arbres conserva intacta la seva vigència literària, i és per això que hem volgut tornar-la a posar en circulació incorporant-la al catàleg de L’Altra. 


Recomana El silenci dels arbres de Eduard Márquez


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Eduard Márquez

    Eduard Márquez (Barcelona, 1960) és autor de llibres de poesia (La travesía innecesaria i Antes de la nieve), narracions per a nens (Hoax, La maledicció del cavaller Nomormai, Els somnis de l’Aurèlia, L’Aurèlia i el robaombres, Les granotes de la Rita, L’Oriol i el ratolí Pérez, L’Andreu i el mirall de les ganyotes, Una mala idea i els sis episodis de «Les increïbles i superheroiques aventures de la XXL»), reculls de contes (Zugzwang, L’eloqüència del franctirador i Vint-i-nou contes menys) i novel·les (Cinc nits de febrer, El silenci dels arbres ─finalista del Premi Llibreter 2004; L’Altra Editorial, 2022─, La decisió de Brandes ─Premi Octavi Pellissa 2005, Premi de la Crítica Catalana 2006 i Premi Qwerty 2007─ i L’últim dia abans de demà ─finalista del Premi Crexells 2012). Els seus llibres han estat traduïts a l’alemany, anglès, castellà, francès, italià, portuguès i turc.