Data de publicació: 12 de juny de 2019
1136 pàgines
ISBN: 978-84-949110-7-1
Format: 14x21,5
Rústica amb solapes

PVP: 29,90€

Final.
La meva lluita 6

Karl Ove Knausgård

Traducció de Carolina Moreno


Final és el sisè i últim volum del sextet La meva lluita, una obra intensa i ambiciosa d’una honestedat colpidora que ha atrapat a milers de lectors arreu del món. Amb el rigor despietat que el caracteritza, Knausgård reflexiona sobre la vida i la mort, l’amor i la literatura; sobre la pressió de l’èxit i les seves conseqüències, sovint devastadores, i sobre el mal que han causat a les persones pròximes —amics, família, exparelles— els primers llibres de la sèrie. En aquest últim volum, l’autor també hi explora el vincle entre escriptura i realitat, i la relació d’un escriptor amb el seu jo, les seves ambicions, dubtes i fragilitats.
Amb La meva lluita, una obra profunda i enlluernadora, Knausgård ha creat una història universal sobre les petites batalles del dia a dia amb què tots ens trobem al llarg de la vida, i ha explorat, exposant-se tant a ell mateix com als qui l’envolten, els límits entre vida pública i vida privada i íntima.


Recomana Final.
La meva lluita 6
de Karl Ove Knausgård


LA PREMSA HA DIT:

SOBRE L'AUTOR/A

  • Karl Ove Knausgård

    Karl Ove Knausgård

    Karl Ove Knausgård va néixer a Noruega l’any 1968. Va debutar amb Ute av verden, una novel·la molt celebrada per la crítica i els lectors que li va valdre el premi de la Crítica Noruega, mai abans atorgat a una primera novel·la. La segona, En tid for alt, el va consolidar com una de les veus més importants de la narrativa escandinava contemporània. I va ser durant l’escriptura de la tercera novel·la que l’autor va embrancar-se en un projecte literari incomparable, els sis volums de La meva lluita, que ha guanyat diversos premis internacionals i s’ha traduït a més de quinze països. Karl Ove Knausgård viu a Suècia amb la seva dona i els seus quatre fills.